Veel gestelde vragen.

Hoe sluit ik me aan bij de Onze Markt community?

Dat is heel simpel! Volg ons via social media kanalen of via onze update mail. Stem democratisch mee over de producten die we maken. Praat over het initiatief met vrienden, familie, je partner, je buren en praat ook vooral met ons als je vragen hebt!

Hoe kan ik meebeslissen over de producten van Onze Markt?

Dat kan door je stem uit te brengen via online interactieve vragenlijsten die we op onze website publiceren. In deze vragenlijst kan je invullen wat de herkomst, de productiemethode en de prijs van het product volgens jou moet zijn!

Hoe duurzaam zijn de producten van Onze Markt?

Zo duurzaam als jij ze maakt! Via de interactieve vragenlijsten kan je aangeven hoe je wil dat het product gemaakt wordt. Breng dus je stem uit en spoor anderen aan dat ook te doen! Want: de meeste stemmen gelden.

Staat jou vraag er nog niet bij? 

Neem dan contact op via de contact pagina of stuur een berichtje via een van de socials.

Hoe wordt ik Ambassadeur van Onze Markt?

Vul het contactformulier in op de contactpagina of stuur een mailtje waarin je verteld over je interesse naar onze community manager: minne@onzemarkt.nl. Dan sturen we je info toe en laten we je weten wat je kan doen!

Wanneer kan ik het eerste product (aardappels) in de supermarkt verwachten?

Zodra we genoeg stemmen hebben ontvangen op onze interactieve vragenlijst gaan we aan de slag met de partners van Onze Markt om het product te realiseren op de manier waarvoor jij hebt gestemd! We verwachten begin 2021 Onze Markt aardappels in de supermarkt te hebben liggen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze updatemail.

Hoe waarborgt Onze Markt dat de producten voldoen aan de eisen van de community?

Dat doen we via audits die we samen met de community uitvoeren. Binnenkort kan je lid worden van de Onze Markt coöperatie. Met de leden van deze coöperatie voeren we dergelijke audits uit en waarborgen we transparantie.

ons drie.png