Vacature stagiair communicatie & content creatie bij Onze Markt.

Wij zoeken een communicatie/(social) media student en/of enthousiasteling die het gaaf vindt om in een snel groeiende start-up aan de slag te gaan. 

 

Wat is Onze Markt?
 

Onze Markt is een nieuw coöperatief voedselmerk en een beweging van consumenten die vinden dat het anders moet. Onder het merk Onze Markt brengen we samen producten naar de supermarktschappen waar we samen over beslissen. Dit doen we door middel van online vragenlijsten waarmee consumenten hun stem kunnen uitbrengen. Zo krijgt de consument weer invloed en mag meebeslissen over Onze Markt producten.

Waarom Onze Markt?
 

Ons voedsel in de supermarkt wordt momenteel vaak niet eerlijk geproduceerd. Niet eerlijk voor de boer, niet eerlijk voor de natuur en niet eerlijk voor ons (consumenten). Wij vinden dat dit anders moet. Met Onze Markt willen we boeren en producenten ondersteunen door een eerlijke prijs geven voor eerlijke producten. Door het geven van inspraak van consumenten op de voedselketen creëren wij eerlijke producten met respect voor boer, consument en natuur.

Wie wij zijn!
 

Wij zijn een jonge start-up met een goede dosis aan ondernemerschap, creativiteit en samen mooie dingen doen mentaliteit. Wij denken out of the box, geloven dat samenwerken het nieuwe concurreren is en dromen over een betere wereld. Wij wijzen niet, maar komen in actie. Wij zijn een team van 1 vrouw (co-founder Hester) en 1 man (co-founders: Minne) en zijn nu gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Wat wordt er van je verwacht?
 

 • Jij bent een echte community builder en je kracht zit in het enthousiasmeren en verbinden van mensen. 

 • Daarnaast verwachten we van jou een goede dosis aan creativiteit en positiviteit. Dat je je ondernemend en proactief opstelt om er alles uit te halen wat er in zit. 

 • Interesse in en affiniteit met voedsel, het voedselsysteem & duurzaamheid is vereist, maar specifieke kennis hierover wordt niet van je verwacht. 

 • We verwachten dat je minimaal 2 dagen per week op ons kantoor in Rotterdam aanwezig bent. 

 • Ervaring met grafische vormgeving programma’s (adobe) is een pré.

 • Daarnaast verwachten we minimaal HBO denk niveau en dat je kennis hebt over (social) media, marketing, communicatie en strategie. 

Wat kan je van ons verwachten?
 

 • Je komt te werken in een hecht, gezellig en kleinschalig team. Binnen onze startup krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid om zelf dingen te ondernemen. 

 • Voor het maken van (social) media content krijg je van ons volledige vrijheid en support. We beschikken over een camera, audio hardware en binnenkort ook een drone om onze content creatie te ondersteunen. 

 • Binnen ons team krijg je persoonlijke en betrokken begeleiding. Daarnaast wordt je onderdeel van het succes van een groeiende start-up. 

 • Wij staan voor transparantie, respect en eerlijkheid. Dit kan je dus ook van ons verwachten.

 • Wanneer je op ons kantoor werkt krijg je van ons lunch en (warme) dranken. Daarnaast vieren we regelmatig ons succes en onze fouten met een drankje en/of iets lekkers. We kunnen je helaas geen vergoeding geven. 

Wat ga je doen?
 

Je zult voornamelijk bezig zijn met het ontwikkelen van content en het onderhouden van contact met onze community. Je mag volledig met ons mee denken en zelfstandig acties uitvoeren. We houden van creatieve acties en ideeën en staan voor heel veel dingen open. Lijkt het je bijvoorbeeld wat om een drone te besturen? Of mee te klussen aan een Onze Markt wagen? Of een crowdfunding actie mee helpen uitwerken? En te ervaren hoe het is om mee te werken in een groeiende start-up? Stuur ons een berichtje. 

Geïnteresseerd?
 

Stuur een mail naar minne@onzemarkt.nl met een korte motivatie en stuur je CV mee in de bijlage. Je motivatie en drive om de wereld een stukje beter te maken is voor ons het allerbelangrijkste.